Pápára érkezik a Nemzeti Tehetség Roadshow

Az Új Nemzedék Központ szervezésében, az idei tanévben, negyedik alkalommal indult útnak a Nemzet Tehetség Roadshow. A helyszín ezúttal a pápai Tarczy Lajos Általános Iskola lesz a rendezvény időpontja: 2018. január 18., csütörtök 15:00

                                                                                

A Roadshow első állomására decemberben került sor Esztergomban, ahol a résztvevő iskolásokat többek között az Animal Cannibals szórakoztatta – ez alkalommal a sztárvendég a helyi születésű Zséda lesz.

Az általános iskolás korú gyermekeknek a szervezők játékos és interaktív standokkal készülnek, valamint lehetőségük lesz meghallgatni tehetséges fiatalok művészeti előadásait is. Mindezek mellett megismerkedhetnek egy interaktív zenegéppel, a vívósarokban lehetőségük lesz a sportág kipróbálásra - gyakorlására tapasztalt vívók irányításával, látványos kísérletekkel készül a Futura élményközpont, a népzenei standon mindenki megismerkedhet a különböző hangszerekkel és belekóstolhatnak a népdaléneklésbe, a Kreatív szigeten pedig figurák készíthetnek szalmából, textilből és termésekből. A szülőknek a foglalkozások ideje alatt Dr. Duró Zsuzsa gyermekpszichológus tart érdekes előadást. 

A rendezvény teljes programja:

A rendezvényre a  tehetsegroadshow [at] unp.hu címen lehet jentkezni.

Galéria: