kezdőlap / Önkéntes Expo a Szegedi Ifjúsági Napok Civil Falujában
Önkéntes Expo a Szegedi Ifjúsági Napok Civil Falujában
2022. augusztus 23. kedd

Az idei SZIN-en már szervezőként is bekapcsolódunk a Civil Falu megvalósításába, hiszen a kitelepelő szervezetek bevonásával egy Önkéntes Expo-t tartunk, melyen körüljárjuk az önkéntesség témakörét minden lehetséges perspektívából.

Az expon színes programokkal várjuk az érdeklődőket, melynek kiemelt helyszíne a Civil Faluban található Civil Színpad lesz. Az itt megvalósuló önkéntességgel kapcsolatos pódiumbeszélgetések, előadások, kulturális programok és az Önkéntes Expohoz csatlakozó szervezetek színpadi bemutatkozása mellett fontos részét képezi a rendezvénynek az „Önkéntes Expo Totó” névre keresztelt nyereményjáték. 

A játék keretében az önkéntességhez és a Civil Faluban kitelepülő szervezetekhez kapcsolódó kérdéseket kell megválaszolni, amely alapján naponta 5 db JBL hangszórót osztunk ki a legügyesebb kitöltőknek. 

Az Önkéntes Expoval kapcsolatos legfrissebb információkért figyeld a közösségi oldalainkat itt és itt, illetve a érdeklődj a részletekről a Civil Faluban az Erzsébet Ifjúsági Alap sátránál!

TOVÁBBI TARTALMAK
Ez is érdekelhet
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap.
Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.