Csoportos életpálya-tanácsadás hátrányos helyzetű településeken

Együttműködve a pályaorientáció, életpálya-tanácsadás területén országosan kialakult hálózatok szereplőivel, 2017-ben elkezdtük az országos felmérését annak, hogy a meglévő szolgáltatási mezőben hol vannak ellátatlan területek, ahol a fiatalok elhelyezkedési esélyeinek növeléséhez, hosszú távon pedig a sikeres életpálya megtervezéséhez segítséget tudnánk nyújtani csoportos életpálya tanácsadások biztosításával.

A 105/2015. (IV. 23.) Korm. rendelet mellékleteiben foglalt településein felmérjük az igényeket és a lehetőségeket, s keressük azokat a partnereket, akik helyben házigazdai szerepet vállalva, s a tanácsadásnak helyet biztosítva hozzájárulnának azon célunk megvalósulásához, hogy a fiatalok lakóhelyükhöz, tartózkodási helyükhöz legközelebb jussanak hozzá a számukra releváns segítséghez.

A helyi igényeknek megfelelően alakítjuk ki a többalkalmas foglalkozások tematikáját, s igyekszünk gyakorlatias, de élménygazdag s valódi segítséget és információt nyújtó foglalkozásokkal segíteni a személyes fejlődéseket.

Várjuk az érdeklődő szakemberek, polgármesterek, csoportvezetők jelentkezését, akik szívesen vennék ha információval, tanácsadással segítenénk a 12-25 éves az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve projekt célcsoportjába tartozó fiatalok életútjának fejlődését, s a szervezésben együttműködnének velünk!

További információért keressék az ifjúságszakmai koordinátorainkat: 

http://www.ujnemzedek.hu/kozossegi-terek

 

Jelentkezés állapota: 
Nem lehet jelentkezni
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.