Te is meg tudod csinálni!

Vannak pillanatok amikor kell egy mondat ami tovább visz, amitől új erőre kapsz, ami célt mutat vagy csak feltesz egy jó kérdést, jó helyen, jó időben …

Az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve projekt keretében megvalósítani kívánt motivációs órák ezt biztosítják!

Örömmel fogadjuk általános iskolák felső tagozatai illetve középiskolák jelentkezését, ahol sikertörténetek, példa értékű életutak, illetve innovatív kezdeményezések bemutatására van lehetőség.

 A motivációs órákon egy helyi tehetség/híresség vagy egy országosan ismert ember elbeszélésén keresztül ismerhetnek meg példákat a fiatalok arra vonatkozólag, hogy adott célok eléréséhez milyen alternatív megoldások vezethetnek, milyen szakaszokon, kacskaringókon keresztül visz az út a sikerig.

Meghallgathatják, hogy adott személyek milyen kompetenciákkal, lehetőségekkel rendelkezve indultak el az adott feladat megoldásáig, milyen akadályokkal találkoztak, hol, miben, hogyan fejlődtek, milyen további céljaik vannak, s ezeket milyen motivációval tervezik megvalósítani, elérni.

Az interaktív előadások célja a résztvevők ráébresztése arra, hogy a saját felelősségük a sorsuk alakítása, az akadályok leküzdése, annak felismertetése, hogy egy cél elérése többféle módon megvalósítható, és az újszerű ötleteket az ésszerű kockázat vállalása mellett be kell/ be lehet  vállalni.

 

További információért keressék az ifjúságszakmai koordinátorainkat – 

http://www.ujnemzedek.hu/kozossegi-terek

Jelentkezés állapota: 
Nem lehet jelentkezni
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.