Az Új Nemzedék ismét a PlayIT kiállítói között

Minden gamer naptárában piros betűs ünnepként szerepel a budapesti Xbox One PlayIT Show, ami ismételten két napon át, november 18-án és 19-én vár benneteket a Hungexpo területén. És most még rátesznek egy lapáttal: a Chio Mozdulj Gamer mozgalomnak hála most 200 regisztráló ingyenesen juthat be a vasárnapi PlayIT-re.

Bizony, a rendezvény második napjára most az első 200 ember, aki ide kattintva regisztrál a Chio Mozdulj Gamer sportprogramjaira, teljesen ingyenesen nyer bebocsájtást.

A Helloworld-Új Nemzedék színpadon az A csarnokban eleve kiemelt szerepet kap a Chio Mozdulj Gamer és a GameStar Extra Life rovatának szakértőgárdája, a megszokott magas színvonalú előadásokra és beszélgetésekre számíthattok. Szó lesz a tudatos internethasználatról, az online zaklatás problémájáról, a videojátékok oktatással való összekapcsolásáról, és az IT szektor temérdek munkalehetőségéről is. Az előadások mellett azonban természetesen a megszokott Mozdulj Gamer programok sem maradhatnak el, ha már ilyen jól összejöttünk, akkor ugye egy kis mozgás sem árthat meg a fejlődő szervezetnek. Tényleg, a miénk vajon fejlődik még?

A Chio Mozdulj Gamer Arénában gondoskodhattok arról, hogy a játék mellett a hétvégi mozgásadagotok is meglegyen. Reflexfal, csocsó- és pingpongbajnokság, kosárlabda, driftverseny és jéghoki is várja a vendégeket. Ráadásul ezeket kedvenc videósaitok társaságában próbálhatjátok ki, a KD csapat (mint nagykövetek) például már biztosan ott lesz a Chio Mozdulj Gamer Arénában a budapesti PlayIT Show-n. Figyeljétek a Mozdulj Gamer hivatalos Facebook eseményét, ahol hamarosan még több részletről lerántják a leplet. 

Azt viszont már most elárulhatjuk, hogy Keszthelyi Vivien autóversenyző is ellátogat a Chio Mozdulj Gamer Arénába. Vele szimulátorversenyben mérhetitek össze ügyességeteket, most ki fog derülni, hogy mire vagytok képesek egy igazi profival szemben. 

200 regisztráló számára ingyenes belépést biztosít a vasárnapi PlayIT Show-ra a Chio Mozdulj Gamer. Ide kattintva tudtok regisztrálni.