Indulnak őszi képzéseink!

Az ősz beköszöntével nem csak az iskolákban kezdődtek meg a tanítási órák, de az Új Nemzedék Központ is elindítja felnőttképzéseit. A nagy érdeklődésre való tekintettel újra indulnak az „Asszertív kommunikáció”, az „Önkéntesek összefogása és vezetése – Önkéntes koordináció alapszinten” és az „Önkéntesek a szervezetben – Felkészítés önkéntesek fogadására” címet viselő képzéseink.

Az Asszertív kommunikáció képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az alapvető asszertív kommunikációs technikákat, a kommunikációs hibákból adódó konfliktusok megelőzésének módszereit, a konfliktuskezelő technikákat és azok gyakorlati alkalmazásait, valamint legyenek képesek felismerni saját és mások viselkedési stílusának az eredményességre, hatékonyságra és a személyre gyakorolt hatását. Ezeken túlmenően tudjanak ösztönözni másokat a sikeres és támogató tevékenységek megvalósításában, valamint legyenek képesek mások konfliktus-szituációiban konfliktus-moderátorként fellépni. Bővebb információ és jelentkezési lap ITT érhető el.

Az Önkéntesek összefogása és vezetése – Önkéntes koordináció alapszinten képzés célja, hogy azon személyek készségeit fejlessze, akik ifjúsági önkéntes programban részt vevő fiatalokat (14-25 éves korosztály) kívánnak koordinálni egy adott önkéntes program megvalósulása érdekében. Cél, az önkéntes program sikeres lebonyolításához szükséges menedzsment feladatok és az önkéntesek összefogásához szükséges csoportvezetői, kommunikációs feladatok megismertetése, valamint az önkéntességre vonatkozó jogi szabályozás megismerése, a társadalmi felelősségvállalás közvetítéséhez szükséges készségek és képességek fejlesztése. Bővebb információért, és a jelentkezési lapért KATTINTS IDE

Az Önkéntesek a szervezetben – Felkészítés önkéntesek fogadására képzés célja olyan szervezeti (közép) vezetők és projektvezetők ismereteinek bővítése és készségeik fejlesztése, akik ifjúsági önkénteseket (14-25 éves korosztály) terveznek bevonni a szervezet állandó tevékenységeibe és projektmegvalósításaiba. Cél az önkéntességre vonatkozó jogi szabályozás megismerése, az önkénteseket befogadó szervezeti kultúra kialakításához szükséges menedzsmenti és kommunikációs feladatok felismertetése, a társadalmi felelősségvállalás közvetítéséhez szükséges készségek és képességek fejlesztése. Ha a képzés felkeltette érdeklődésed, IDE KATTINTVA további információkat olvashatsz, és jelentkezhetsz!