Szavazz ki nyerje az Erzsébet Nóvum díjat!

Célunk azon közösségek, csoportok, szervezetek elismerése, melyek önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért. Az Erzsébet Nóvum Díj a példamutató és példaértékű kezdeményezésekre hívja fel a figyelmet. Szavazatoddal Te is hozzájárulhatsz, hogy a szerinted leginkább rászolgáló szervezet kapja meg ezt a díjat. 

Eredményhirdetés: 2019.12.04 Youth Hungary konferencia

A szavazófelület a cikk végén található.


Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium

Iskolai énekkar és irodalmi színpad

Céljuk az iskolai éneklő, zenélő és irodalmi színpad aktív közösségének fejlesztése, elsősorban eszközökkel, hangszerekkel. Szeretnének minél több helyre eljutni és mosolyt csalni gyerekek, idősek és bárki arcára, aki szereti a zenét, irodalmat, és a színházat. Haladva a korral, a következő fejlesztés során olyan eszközök beszerzése a cél, amelyekkel digitalizálva a műsoraikat, azokat óvodák, idősotthonok számára is elérhetővé tudják tenni a jövőben.

 

 

 

Életfa Kulturális Alapítvány

KOLLABOR Természettudományos Élményközpont

A program során cél a vállalkozói szemléletmód és ismeretek fejlesztése, a folyamatszemlélet kialakítása – annak felismerése, hogy egy felismert problémára adott releváns válasz értékteremtő lehetőség, amire vállalkozást lehet építeni, valamint minden valós eredmény létrejötte egy jól felépített folyamat következménye. Céljait modern eszközök és élményalapú programok kombinálása által éri el.

 

 

FICSAK Nyirád Alapítvány

Felzárkóztató, fejlesztő foglalkozások

A résztvevő hátrányos helyzetű, többgyermekes családban nevelkedő gyermekek számára felzárkóztató, fejlesztő kiscsoportos foglalkozásokat biztosít, melyek megvalósítását önkéntes szakemberek és kortárssegítő fiatalok segítik. A találkozások alkalmával segítő beszélgetést is igénybe vehetnek a gyerekek, fiatalok, a kortárssegítők pedig támogatják társaikat. A program során erősödik a generációk közötti kapcsolat, az önkifejezésük.

 

 

HAT Alapítvány

Ez HAT! program

A fiatalok megismerik a projektmunkát, a projekttervezést, a vállalkozás indításhoz kapcsolódó információkat, a társadalmi vállalkozásokat és természetesen a startupok világát, saját startup fejlesztését. Felkészíti a résztvevőket az életbe való kilépésre, az önmegvalósításra, tervezésre és a céljaik bemutatása mellett, azok elérésére. Továbbá kifejezetten a hölgyeket fókuszba helyeve, megismerkednek az üzleti élettel.

 

 

Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

Hulladékvadász 2 - ZEEWA

A projekt a hulladékvadász továbbfejlesztéséből jött létre. Célja az emberek szemléletformálása, hogy bárki tehet valamit az illegális hulladékkal szemben, hiszen egy a XXI. század elvárásainak megfelelő felület jön létre az illegális hulladéklerakásokat bejelentő személyek számára. Innovációja az egyéni részvétel mellett a helyi közösségek bevonása, valamint a közösségi finanszírozás eszközeivel, a közösség programjainak finanszírozására.

 

 

A szavazólapot IDE KATTINVA érhetitek el.