"Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" pályázati felhívás 2019

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság (2019.09.30-ig Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft., a továbbiakban: Támogató) az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - új nemzedék újratöltve projekt keretében felhívást tesz közzé "Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" címmel.

Támogatás célja és összege

A pályázat célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet arra, léteznek olyan, együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és a célcsoport bevonásával valósulnak meg. Célja továbbá azon közösségek, csoportok, szervezetek elismerése, melyek önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért. Az Erzsébet Nóvum Díj a példamutató és példaértékű kezdeményezésekre hívja fel a figyelmet.

A pályázat során egy szervezet vagy informális csoport projektje kerül elismerésre, három kiemelt terület: innováció, együttműködés, önkéntesség együttes értékelésére alapozva.

A díj összege 1.000.000 Ft azaz egymillió forint, amely a támogatott jelölt szervezet/csoport anyagi támogatása. 

A támogatás kizárólag a pályázatban bemutatott projekt 2020. évben történő megvalósítására, az ott tervezett esemény, kampány, rendezvény, program/programsorozat felmerülő költségeire fordítható.

A pályázatra IDE KATTINTVA lehet jelentkezni. 

A pályázat teljes anyagát megtekinthetik a mellékelt PDF-ben. 

Jelentkezés állapota: 
Aktív