kezdőlap / Mindent a projektmenedzsmentről! Még lehet jelentkezni ingyenes online képzésünkre
Mindent a projektmenedzsmentről! Még lehet jelentkezni ingyenes online képzésünkre
2022. július 11. hétfő

Július 26. és augusztus 4. között négy alkalommal, napi két órás online foglalkozás keretében hasznos elméleti és gyakorlati tudás szerezhető a civil pályázati projektek megvalósításával kapcsolatban. A jelentkezési határidő július 15. 

A képzés célja, távoktatás keretei között olyan, az ifjúságügyben és civil szervezetekben tevékenykedő személyek ismereteinek bővítése és készségeik fejlesztése, akik civil projektek és pályázatok tervezésében, megvalósításában és lezárásában tevékenykednek, vagy a jövőben tervezik ezt. A képzés során cél, hogy a résztvevők elsajátítsák a civil pályázati projektek tervezéséhez, megírásához, megvalósításához és lezárásához, elszámolásához szükséges készségeket és menedzseri attitűdöt. Cél a hatékony projektvezetéshez szükséges elméleti és gyakorlati tudás online átadása a résztvevők számára.

A képzés célcsoportja minden olyan, minimum középfokú végzettséggel rendelkező személy, aki ifjúságügyben vagy civil szervezetben projektek megvalósításában tevékenykedik, vagy a jövőben ezzel kíván foglalkozni, és távoktatás keretében felkészültséget kíván szerezni.

Képzési idő: 20 óra (8 óra elmélet és 12 óra gyakorlat). Megengedett hiányzás mértéke: 0 %. A teljesítmény ellenőrzésének és értékelésének módja a felnőttképzési szerződésben meghatározott.

A képzés formája: távoktatás képzés (maximum 20 fős csoportban).

A képzési programba való bekapcsolódás feltétele: középfokú végzettség, alapszintű számítógép használói ismeretek, rendelkezésre álló számítógép.

A képzéshez kapcsolódó – választható - szolgáltatás: előzetes tudásmérés. Amennyiben igénybe kívánja venni, kérjük jelezze az eva.lukacs@erifa.hu e-mail címen.   

Tananyagegységek:

  • A civil projektmenedzsment alapjai és fázisai (5 óra)
  • A projektek menedzselése során alkalmazott módszerek a gyakorlatban; projektmenedzseri attitűdök (5 óra)
  • Projektfinanszírozás – pénzügyi elszámolás (5 óra)
  • Projektmegvalósítás, zárás és projektfenntartás – buktatók és lehetséges elkerülési módszerek (5 óra)      

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány.     

 

A jelentkezési szándékukat kérjük, az eva.lukacs@erifa.hu e-mail címen jelezzék!

Szerző: Toronyi Dávid
TOVÁBBI TARTALMAK
Ez is érdekelhet
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap.
Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.