kezdőlap / hírek
 

Szeptember 19-21. között Bakonybél adott otthont előbb hétfőn a Future Camp névre keresztelt ágazatközi konferenciának, majd kedden a Települési ifjúsági munkatársak országos találkozójának. 

 

A Future Brunch rendezvény sikerén felbuzdulva tovább szeretnénk folytatni az önkéntességről cégvezetők, pedagógusok, civil szervezetek és az ifjúságszakma képviselőinek bevonásával. A Future Camp névre keresztelt szektorközi találkozóra szeptember 19-én kerül sor a festői szépségű Bakonybélen. 

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap szakmai fórumot tervez megvalósítani „JÖVŐ VITÁI” címmel, ahol számítunk az Ön megjelenésére is! A szakmai fórum 4 napot (3 éjszakát) vesz igénybe. Szállást (szálloda 2-3 ágyas szobák) és étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) ingyenesen biztosítunk a résztvevőknek.

 

Az esztergomi MCC Feszten hivatalosan is a bemutatták a nagyközönségnek az Erzsébet Ifjúsági Alap és a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (Ifjúságkutató Intézet) együttműködésében létrejött kiadványt, amely a legutóbbi nagymintás ifjúságkutatás eredményeit dolgozza fel. 

 

Szabadegyetemünknek ezúttal Békéscsaba ad otthon, ahol az fjúsági szakemberek, a fiataloknak szolgáltató helyi szervezetek és intézmények méltán lehetnek büszkék szakmai eredményeikre, melyeket mi örömmel mutatunk be a három napos programunk során. 

 

Július 26. és augusztus 4. között négy alkalommal, napi két órás online foglalkozás keretében hasznos elméleti és gyakorlati tudás szerezhető a civil pályázati projektek megvalósításával kapcsolatban. A jelentkezési határidő július 15. 

 

A korábbi évek megszokott alaptematikáját – egynapos ifjúságszakmai program budapesti helyszínnel – újraírva, idén tavasszal különleges formában, 2 napos programkínálattal várta a kíváncsi érdeklődőket a Youth Hungary – Új Nemzedék Konferencia. Az Erzsébet Ifjúsági Alap szervezésében 2022. május 4-5-én a festői szépségű Bakonybélben tartották meg a rendezvényt, ami kiváló lehetőséget teremtett az ifjúságügy szereplői számára a személyes tapasztalatcserére, a látókör, az eszköztár bővítésére, és emellett még a kikapcsolódásra is nyílt alkalom ebben a magával ragadó környezetben.

 

Az önkéntes segítők lelki egészségének megőrzésének aktualitását az adja, hogy szomszédunkban háború dúl, és ezrével érkeznek hazánkba a menekültek. A segítő szakmát hivatásszerűen űzők körében van képzés arra vonatkozóan, hogy az egyén hogyan őrizze meg mentális egészségét, amikor szenvedést lát, de az egyszerű, alkalmi jótevők sokkal nehezebben kezelik ezt a helyzetet.

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap idén is megszervezi a Youth Hungary - Új Nemzedék Konferenciát az ország ifjúsággal foglalkozó szervezetei és a települési ifjúsági területen dolgozó munkatársai, döntéshozói részére.

«
1
2
3
4
5
...
11
12
»
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap.
Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.