kezdőlap / hírek
 

Útjára indult az Erzsébet Ifjúsági Alap hiánypótló kezdeményezése, az IFJÚSÁGI NAPOK, mely során komplex szolgáltatások biztosításával kíván hozzájárulni a fiatalok tudatos életpályatervezéséhez, a sikeres karrier és foglalkozás megválasztásához, a motiváció kialakításához és fenntartásához, és nem utolsó sorban a közösségépítéshez.

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap konferenciát szervez „A települési ifjúsági munka láthatóvá tétele - Települési ifjúsági munkatársak országos találkozója 2021” címmel. A hagyományosan évente megszervezésre kerülő szakmai esemény célja a települési ifjúsági munka, valamint a fiatalokkal települési szinten foglalkozó szakemberek szakmai-, módszertani támogatása.

 

2021. szeptember 17-én az Erzsébet Ifjúsági Alap és a Tempus Közalapítvány közös konferenciáján bemutatták a Magyar Fiatalok 2020 gyorsjelentés eredményeit az ifjúságszakma képviselőinek, és támogató programok ismertetésével új irányvonalakat is meghatároztak.

 

A Közösség-Tér-Település program egyedülállóan ötvözi az elméleti tudásátadást és a gyakorlatra épülő kompetenciafejlesztést. A KTT résztvevőjeként a “terepen”, valós helyzetekben gyakorolhatod a leendő hivatásodat, biztonságos tanulási környezetben, országos és nemzetközi szinten is elismert képzők és mentorok támogatásával. 

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap(ERIFA) és a Tempus Közalapítvány(TKA) közös szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Fiatalok 2020 konferencia, melynek fő célja a Magyar Fiatalok 2020 gyorsjelentés szakmai bemutatása és értékelése.  

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap szabadegyetemet szervez "JELEN-lét, JÖVŐ-kép" - a települési ifjúsági munka aktualitásai” címmel. 

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Támogató) az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 Komplex ifjúsági fejlesztések - új nemzedék újratöltve projekt keretében felhívást tesz közzé "Innovációval a fiatalokért – Erzsébet Nóvum Díj" címmel.

 

Kedves Látogató!

Az oldal jelenleg átmeneti karbantartás alatt áll, a szakmai anyagok feltöltése és rendszerezése folyamatos.

Bármely esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük!

Üdvözlettel,

A szerkesztők

 

 

Az Covid-19 okozta járvány terjedésének akadályozása érdekében az 2021 évi táborok szervezése és működtetése során különösen fontos, hogy betartsuk az előírt járványügyi intézkedéseket. Az alábbi cikkben összeszedtük a legfontosabb információkat.

«
1
2
3
4
5
...
9
10
»
Ez is érdekelhet
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap.
Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.