kezdőlap / hírek
 

Noha a projekt hivatalos lezárása december 31-én esedékes, november 10-én a Youth Hungary 2022-vel egybekötött Zárókonferencia keretében számot vetettünk az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft.  EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú, Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című projektjének hét évéről. Az eredmények összegzése és az emlékek felidézése mellett az ifjúságszakma megjelent képviselőivel kicsit a jövőbe is tekintettünk, hogy hogyan lehetne betölteni a projekt lezárulása után keletkező űrt.

 

Ifjúsági vezető vagy ifjúsági munkás vagy, aki elkötelezett amellett, hogy a helyi közösségében és azon túl is a változás ügynökévé váljon? Szeretnél többet megtudni arról, hogy mit jelent a minőségi ifjúsági részvétel, és hogyan tudod beilleszteni azt a szervezeted életébe vagy az általad tervezett új projektekbe? Szeretnéd jobban megismerni az EU ifjúsági programjaiban rejlő lehetőségeket? Akkor ez a felhívás Neked szól!

 

Idei utolsó Jövő Vitái szakmai fórumát rendezi az Erzsébet Ifjúsági Alap 2022. október 27 - október 30. között Lakitelken, ahová közösségfejlesztők, hallgatók, civil szervezetek munkatársai és pedagógusok jelentkezését várják. 

 

Szeptember 19-21. között Bakonybél adott otthont előbb hétfőn a Future Camp névre keresztelt ágazatközi konferenciának, majd kedden a Települési ifjúsági munkatársak országos találkozójának. 

 

A Future Brunch rendezvény sikerén felbuzdulva tovább szeretnénk folytatni az önkéntességről cégvezetők, pedagógusok, civil szervezetek és az ifjúságszakma képviselőinek bevonásával. A Future Camp névre keresztelt szektorközi találkozóra szeptember 19-én kerül sor a festői szépségű Bakonybélen. 

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap szakmai fórumot tervez megvalósítani „JÖVŐ VITÁI” címmel, ahol számítunk az Ön megjelenésére is! A szakmai fórum 4 napot (3 éjszakát) vesz igénybe. Szállást (szálloda 2-3 ágyas szobák) és étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) ingyenesen biztosítunk a résztvevőknek.

 

Az esztergomi MCC Feszten hivatalosan is a bemutatták a nagyközönségnek az Erzsébet Ifjúsági Alap és a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány (Ifjúságkutató Intézet) együttműködésében létrejött kiadványt, amely a legutóbbi nagymintás ifjúságkutatás eredményeit dolgozza fel. 

 

Szabadegyetemünknek ezúttal Békéscsaba ad otthon, ahol az fjúsági szakemberek, a fiataloknak szolgáltató helyi szervezetek és intézmények méltán lehetnek büszkék szakmai eredményeikre, melyeket mi örömmel mutatunk be a három napos programunk során. 

 

Július 26. és augusztus 4. között négy alkalommal, napi két órás online foglalkozás keretében hasznos elméleti és gyakorlati tudás szerezhető a civil pályázati projektek megvalósításával kapcsolatban. A jelentkezési határidő július 15. 

«
1
2
3
4
5
...
11
12
»
Ez is érdekelhet
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap.
Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.