kezdőlap / Önkéntesség
 

Az idei SZIN-en már szervezőként is bekapcsolódunk a Civil Falu megvalósításába, hiszen a kitelepelő szervezetek bevonásával egy Önkéntes Expo-t tartunk, melyen körüljárjuk az önkéntesség témakörét minden lehetséges perspektívából.

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, az Alternatíva Egyesület bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, az Amigos a gyerekekért Alapítvány bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, az Árboc Egyesület bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, a Fatima Ház Alapítvány bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, a Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, az Igazságügyi Minisztérium Szegedi Áldozatsegítő Központ bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, a Kiút Szenvedélybetegek Gyógyulásáért Közhasznú Alapítvány bemutatkozása olvasható. 

 

Alább az Erzsébet Ifjúsági Alap Önkéntes Expo egyik résztvevője, a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány bemutatkozása olvasható. 

«
1
2
»
Ez is érdekelhet
Copyright © 2020 Erzsébet Ifjúsági Alap.
Minden jog fenntartva.
Az oldal az Európai Szociális Alap támogatásával, az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 projekt keretében jött létre.